Training Teamontwikkeling met DISC | InCompany

Effectiever en meer ontspannen samenwerken

Training Teamontwikkeling met DISC

Met de training Teamontwikkeling leer je de belangrijkste succesfactoren toe te passen

Effectief en ontspannen samenwerken vraagt om vertrouwen en open communicatie met elkaar. Leer elkaar beter kennen en begrijpen met behulp van DISC-gedragsstijlen. Werk aan commitment en maak afspraken hoe ieder teamlid zich echt gehoord en begrepen voelt. Dit proces hoeft niet veel tijd te kosten maar vraagt wel om de juiste aanpak. Leer als team de belangrijkste succesfactoren toe te passen in het dagelijks werk. Meer weten? Neem contact op.

Maatwerk binnen maatwerk

De ontwikkeling en uitvoering van al onze Incompany Teamontwikkeling trainingen zijn afgestemd op de eigen organisatiecultuur en -doelstellingen, maar met aandacht voor individuele leervragen van deelnemers.


In teamverband met aandacht voor individuele leervragen


Elke training is op het individuele lijf geschreven omdat we veel concrete en persoonlijke feedback geven. We gebruiken groepsdynamiek en ervaringen van deelnemers.


Incompany of online

Onze Incompany teamontwikkelingstrainingen worden op locatie en/of online gegeven.

Onderscheidend

Onze trainingstrajecten zijn impactvoller en korter dan gemiddeld. In minder tijd bereiken wij meer omdat wij in het bijzonder trainen op de mindset.


Samen verantwoordelijk

Met de opleidingen-verantwoordelijke en leidinggevende kiezen we voor, tijdens én na de training voor de meest praktische vorm om de trainingsresultaten te borgen.


Hoog rendement 

Remarcable trainingen is realistisch en wij geloven in: Beter kleine stapjes wel doen, dan grote nog niet. Daar gaan we elke training voor en dat ervaren deelnemers als inspirerend.

7500+
Professionals getraind en gecoacht
9,4 

Klantbeoordeling

15 jaar
Praktijk ervaring in alle branches
Training Teamontwikkeling met behulp van DISC gedragsstijlen

Teamontwikkeling met behulp van DISC

Het DISC-model is een veel toegepaste en makkelijk te begrijpen methode dat inzicht geeft in het gedrag van mensen. Het geeft niet alleen inzicht in je eigen gedrag, krachten en valkuilen… ook in dat van anderen. Dat is heel waardevol, want daardoor ben je in staat mensen te benaderen zoals ZIJ benaderd willen worden.


Je weet je in de ander te verplaatsen en dat brengt je samen veel verder: de onderlinge verhouding en communicatie verbetert enorm. En dat kost ook nog eens minder frustratie en negatieve energie.
Gedragspatronen blootleggen met DISC

Gedragspatronen blootleggen

Maak het team bewust van beperkende patronen die succes belemmeren. Deze onderstroom wordt blootgelegd en omgezet naar concrete inzichten en afspraken. Vaak gaat er veel energie verloren door onuitgesproken gevoelens en moeizame relaties.


Bepaal gezamenlijk onder welke voorwaarden het team maximaal succesvol is. Leer van de teamsuccessen en -teleurstellingen. Welke extra bijdrage levert elk teamlid aan het teamsucces?
Open en effectieve communicatie met DISC

Open en effectieve communicatie

Lastige thema's uit de weg gaan, zorgt uiteindelijk altijd voor ergernis en negativiteit. Werk aan onderling vertrouwen en leer hoe je effectief omgaat met conflicten zodat er een gezonde basis ontstaat om effectief samen te werken. Ontdek de verschillende kwaliteiten binnen het team en benut deze met elkaar om teamdoelen te bereiken.


Dankzij de training Teamontwikkeling met DISC leer je open en effectief communiceren zodat je weet hoe je lastige issues bespreekt en oplost.

Over Remarcable trainingen

Remarcable trainingen is een toonaangevend trainingsinstituut op het gebied van communicatie, management, teamontwikkeling en sales. 


Sinds de oprichting in 2005 door Marc van Katwijk, hebben talloze leidinggevenden, consultants en salesmanagers hun verkoop- en/of leiderschapskwaliteiten verbeterd dankzij onze praktische trainingen.


Snel tot de kern

Wat ons onderscheidt is onze scherpte en opmerkzaamheid waardoor wij in korte tijd tot de kern komen. Wij trainen op persoonlijke inzichten en vaardigheden en geven concrete tips aan medewerkers en teams.

Voorbeelden van InCompany trainingen

Team-boost

Hoe gaan we elkaars potentieel beter benutten en routines doorbreken?

Teampatronen doorbreken

Hoe gaan we samen het onderwijs verder verbeteren door gebruik te maken van elkaars ervaring?

Teams in verandering

Hoe kunnen we het potentieel binnen het team herkennen en inzetten bij het vormen van projectteams?

Nieuwe teams

Hoe kunnen we van 2 MT’s één team maken en een gezamenlijke visie uitdragen?

Ervaringen

Het was een mooie gelegenheid waarin ik kleur moest bekennen en daarna de nodige handvatten kreeg om hierna het beste uit mijzelf en het team te halen. Rauw, waarderend en verfrissend. Confronterend, maar nodig.

Anoniem - Amnesty International

Het was een goed voorbereide training met een ervaren trainer die goed in staat was in te spelen op de groep en de situatie

Anoniem - YES Kinderopvang

Deze training (teamdag) is een aanrader voor iedere team! Praktische training met een goede aansluiting op de specifieke behoefte

Wilbert Kooiman - Detailresult

Intensief, leerzaam en gezellig

Anoniem - Ictivity
arrow_drop_up arrow_drop_down