InCompany trainingen

Maatwerk binnen maatwerk

7500+
Professionals getraind en gecoacht
9,3 

Gemiddelde klantbeoordeling

15 jaar
Praktijk ervaring in alle branches

390+

Tevreden opdrachtgevers

Binnen deze thema's ontwikkelen en verzorgen wij maatwerk trainingen

Management - Leiderschap

Wil je jouw leidinggevenden in staat stellen hun soft skills te ontwikkelen en daarmee medewerkers boven zichzelf uit laten stijgen?

Teamontwikkeling met DISC

Wil je collega's met vertrouwen laten samenwerken en communiceren zodat er draagvlak ontstaat voor uitdagende doelen? 

Sales - Adviserend verkopen

Wil je jouw professionals in staat stellen om met vertrouwen langdurige klantrelaties te creëren en verzilveren d.m.v. consultative selling

Train de trainer

Wil je jouw trainers een praktische toolbox bieden om programma's met vertrouwen en interactieve werkvormen te verzorgen?

Communicatie met DISC

Wil je jouw medewerkers inzicht geven in de belangrijkste communicatieve inzichten en relaties verbeteren?

1 op 1 Coaching

Wil jij een van je medewerkers ondersteunen in zijn of haar (carrière) ontwikkeling en helpen in persoonlijke en zakelijke effectiviteit?

De kracht van een Remarcable InCompany training

Maatwerk binnen maatwerk

De ontwikkeling en uitvoering van al onze InCompany trainingen zijn gebaseerd op individuele leervragen van deelnemers en organisatiecontext.

Hoog rendement 

Remarcable trainingen is realistisch en wij geloven in: Beter kleine stapjes wel doen, dan grote nog niet. Daar gaan we elke training voor en dat ervaren deelnemers als inspirerend.

Onderscheidend

Onze trainingstrajecten zijn impactvoller en korter dan gemiddeld. In minder tijd bereiken wij meer omdat wij in het bijzonder trainen op de mindset.

Persoonlijke aandacht

Elke bijeenkomst is op het lijf geschreven omdat we veel concrete en persoonlijke feedback geven. We gebruiken groepsdynamiek en ervaringen van deelnemers.

Samen verantwoordelijk

Met de opleidingen-verantwoordelijke en leidinggevende kiezen we voor, tijdens én na de training voor de meest praktische vorm om de trainingsresultaten te borgen.

Mond tot mond reclame

Ons commitment, de hoge kwaliteit en uitstekende beoordelingen van opdrachtgevers en deelnemers wordt doorverteld. Meer dan 90% van de klanten gunt ons vervolgopdrachten.

Wil je graag sparren over de mogelijkheden voor 

jouw InCompany training?

arrow_drop_up arrow_drop_down