Teamontwikkeling training op maat

Coaching op maat

Onze coaching is volledig afgestemd op jouw vraag en jouw dagelijkse praktijk

Vrijblijvend informatiegesprek

Wat moedig dat je coaching overweegt om met je doelen of ontwikkeling verder te komen! Ik kan je trouwens gelijk geruststellen, want met onze praktijkgerichte coaching op maat krijg je precies wat je nodig hebt om, zakelijk of privé, de volgende stap te maken.Coaching draait wat mij betreft vooral om inzicht en praktische toepassingen. Samen ontdekken we (zonder te graven in het verleden) waarom je op een bepaalde manier handelt of reageert tijdens lastige situaties. Welke intenties en gevoelens spelen daarbij een rol? Misschien handel jij, zonder dat je het in de gaten hebt, vanuit een bepaalde overtuiging of rolopvattingen. Deze inzichten zorgen ervoor dat je je bewust wordt van wat voor jou het beste werkt en hoe je dit met vertrouwen kunt inzetten. Zo kun je werken aan je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en concrete stappen maken richting je doelen en ambities.

2005
Het jaar van oprichting

7.700+

Professionals getraind

9,4

Het cijfer waarmee klanten ons waarderen

Coaching op maat

Of je nu voor coaching komt of na één van onze trainingen nog extra coaching wilt, het blijft altijd maatwerk. Je coaching sluit dus volledig aan bij jouw vragen en jouw dagelijkse praktijk.Het eerste waarmee we aan de slag gaan is bewustwording. In een veilige setting hou ik je op een positief confronterende manier een spiegel voor. Je wordt je bewust van je eigen gedrag, gevoelens, drijfveren en belemmerende overtuigingen. Je ontdekt hoe deze jou in het dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Zo komen we snel tot de kern. Soms al binnen 10 minuten! Samen bepalen we daarna waarop we ons gaan focussen, want ook de aanpak is maatwerk. Ik werk met verschillende coachstijlen waaronder oplossingsgericht coachen, provocatief coachen, ACT coaching, resultaatgericht coachen of loopbaancoaching. Coachingsessies duren 2 uur en aan 3 tot 5 sessies heb je meestal al genoeg.

Natuurlijk wil je gedurende en na de coaching direct alle nieuwe inzichten toepassen in jouw praktijk. Geen zorgen, meteen vanaf het begin wordt er volop geoefend en ontvang je concrete feedback waarmee je tijdens en na de sessies aan de slag kunt.

 

Heb je nog andere leerbehoeften?

Laat het me weten, want combinaties van coaching en training behoren vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Dat is juist het mooie aan onze maatwerkoplossingen!


Iets voor jou?

Hoewel we ons vooral richten op leidinggevenden, (young) professionals en ondernemers, is onze coaching op maat geschikt voor iedereen die zichzelf via inzichten verder wil ontdekken en ontwikkelen.  

Intern beginnen, is extern winnen" In deze training is er goed ingezoomd op welke vaardigheden je bezit en op welke manier je naar jezelf kijkt. Door goed inzicht te krijgen in hoe je geprogrammeerd bent en wat je in de weg zit om het beste resultaat te halen uit een gesprek, kun je jezelf goed resetten en ander gedrag aanleren.
Jaco Meijer, Young Capital
Deze Training Effectief Communiceren is er voor managers en leidinggevenden

Voorbeelden van coaching op maat

Meer voorbeelden om voor coaching op maat te kiezen:

 • Je wilt meer inzicht in je kernkwaliteiten en valkuilen om je vandaar uit te ontwikkelen.
 • Je bent zoekende naar een volgende stap in je carrière.
 • De samenwerking met anderen kan soepeler.
 • Je wilt persoonlijk leiderschap ontwikkelen.
 • Je bent op zoek naar, of wordt geconfronteerd met, een verandering in je werk- of privésituatie.
 • Je vindt het tijd voor een betere balans tussen werk en privé.
 • Je wilt je beter op je doelen en ontwikkeling kunnen focussen.
 • Je bent op zoek naar manieren om je mindset positief te beïnvloeden.
 • Je wilt jezelf niet langer voor de gek houden en je daadwerkelijke behoeften ontdekken.
 • Je hebt moeite met effectieve communicatie en het creëren van draagvlak.
 • Je wilt datgene wat je in een training hebt geleerd nog eens toetsen of verder uitdiepen.
Leerdoelen bereiken met de training Effectief Communiceren

We kiezen bewust voor praktische coaching op maat op basis van een flexibele en behoeftegerichte aanpak. Afhankelijk van de inzichten bepalen we samen waar we ons op gaan focussen. Ik maak gebruik van verschillende coachstijlen, waaronder oplossingsgericht coachen, provocatief coachen, ACT coaching, resultaatgericht coachen en loopbaancoaching. Een flexibele, positief confronterende aanpak met wezenlijk resultaat. De coaching is verrassend, leerzaam en leuk!

Wat heb jij nodig om de volgende stap te zetten?

Wie is je coach? 

Trainer Marc van Katwijk

De trainer

Marc van Katwijk, ervaren coach, communicatie, sales en management trainer, luister-expert en auteur van de boeken Commercieel Luisteren en Overtuigend Luisteren. Sinds 2005 coacht en traint hij mensen bij uiteenlopende bedrijven op het gebied van werk- en levensthema’s, communicatie, sales, leidinggeven, teamontwikkeling en train the trainer.
Marc: “Ik word vaak gevraagd door en werk veel samen met jonge MKB-bedrijven. Directeuren en managers die op zoek zijn naar manieren om zichzelf en hun medewerkers te helpen ontwikkelen en groeien. Ik heb gemerkt dat een flexibele methode het meeste effect levert. We komen al snel tot de kern en hebben daarna alle tijd en ruimte om te werken aan de leerbehoeften. Deze bepalen we samen. Coachees waarderen het maatwerk, de eyeopeners, praktische oefeningen, de humor en concrete feedback tijdens de sessies. Het zorgt voor een helpende mindset en meer vertrouwen.”
2-daagse training effectief communiceren voor leidinggevenden en managers

Waarom kiezen voor de coaching op maat van Remarcable Trainingen:

 • Coaching wordt afgestemd op de vragen en leerdoelen van de coachee eventueel aangevuld met de behoeften van de organisatie.
 • Maatwerk betekent ook de mogelijkheid om verschillende thema’s te combineren, eventueel aangevuld met een maatwerktraining.

 • Geen standaard coachingprogramma’s. Tijdens de coaching komen we snel tot de kern en bepalen we samen waar we ons op gaan focussen.

 • Verschillende coachstijlen waaronder oplossingsgericht coachen, provocatief coachen, ACT coaching, resultaatgericht coachen en loopbaancoaching.

 • 1-op-1 in een veilige, vertrouwde omgeving voor een optimaal leereffect met veel ruimte voor persoonlijke situaties en/of doelen.

 • Door eigen praktijkvoorbeelden zijn coachees meer betrokken en is de coaching maximaal effectief.

 • Coachees zijn na coaching in staat om de verkregen inzichten en kennis succesvol in de praktijk toe te passen.

 • Coachingsessies duren 2 uur en 3 tot 5 sessies zijn meestal voldoende.

 • Coaching locatie naar keuze, binnen of buiten de organisatie.

Wij werken samen met