Salestrainingen op maat

Sales trainingen op maat | incompany

Sales trainingen volledig afgestemd op leerbehoeften

van de deelnemers

Ben ik kansen aan het creëren of aan het voorkomen?

Een belangrijke vraag, zeker als het gaat om het voeren van commerciële gesprekken. Wat ik daarmee bedoel? Oké, een andere vraag dan: was het een ontspannen en open gesprek of verliep het wat stroef en krampachtig? In het laatste geval ben je waarschijnlijk aan het voorkomen geweest. Tijdens het gesprek zit je hoofd dan vol met ‘wat als-gedachten’. Of geef jij misschien wat te veel ongevraagd advies om te laten zien welke kennis jij in huis hebt? Twee dingen. Eén: je bent niet de enige. En twee: waarom zou je al energie in belemmerende gedachten steken?


Een creërende mindset levert je veel meer op! Kansen, vertrouwen, begrip, draagvlak. Je intentie verleggen naar creëren kost ook veel minder energie. Je bent daardoor ontspannen en in staat om over een deal of order heen te kijken. Je bouwt duurzame relaties op door je telkens opnieuw bewust te zijn van je intentie. Vraag je dus regelmatig af of je aan het creëren of voorkomen bent. Voor deze en andere thema’s ontwikkelen wij sales trainingen op maat zodat jij ontspannen en met vertrouwen commerciële gesprekken voert en tegelijkertijd duurzame relaties opbouwt.


Meer lezen? Download het gratis e-book met 5 meest praktische adviezen, waarmee je ontspannen en professioneel salesgesprekken leert voeren. Je leert de klant beter begrijpen, pikt signalen sneller op en creëert kansen en duurzame relaties.

2005

Het jaar van oprichting

7.700+

Professionals getraind

9,4

Het cijfer waarmee klanten ons waarderen

Sales trainingen op maat

De praktijkgerichte sales trainingen worden volledig op maat gemaakt en passen binnen de context en ontwikkelingen van jouw organisatie. Onze trainingen zijn actueel met relevante onderwerpen uit jouw dagelijkse praktijk.


We beginnen met bewustwording. Je wordt je bewust van je eigen gedrag, ego, drijfveren en belemmerende patronen. Wat maakt dat jij stiltes opvult, dichtklapt of je gesprekspartner al snel overlaadt met allerlei adviezen en oplossingen? Misschien vul je te veel voor de ander in? We maken je op een doortastende, positief confronterende manier daarvan bewust. Zo komen we snel tot de kern. Soms al binnen 10 minuten! Afhankelijk van de inzichten en leerbehoeften, ontwikkelt de training zich verder.

Via interactie, relevante voorbeelden, oefeningen en persoonlijke feedback komen we tot waardevolle inzichten en ervaringen. Commercieel luisteren, op jezelf/je intentie durven vertrouwen en adviserend verkopen zijn thema’s die zoal aan bod kunnen komen. En natuurlijk wil je na de training direct alle nieuwe inzichten en vaardigheden toepassen in jouw praktijk. Geen zorgen, door onze persoonlijke aandacht en praktische ondersteuning gaat je dit zeker lukken!


Heb je naast sales nog andere vraagstukken of leerbehoeften?

Laat het ons weten, want combinaties van trainingen behoren vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Dat is juist het mooie aan onze maatwerktrainingen!

"Ongelofelijk hoe snel Marc mee kan bewegen in een gesprek en zorgen dat de pijnpunten eruit worden gehaald." Ik heb veel geoefend en goede feedback ontvangen die ik nu toepas in mijn praktijk"
Kim ter Stal-Hoorn
Deze Training Effectief Communiceren is er voor managers en leidinggevenden

Voor wie zijn deze trainingen

Onze sales maatwerktrainingen zijn geschikt voor iedereen die in meer of mindere mate een commerciële rol vervult. Denk aan B2B consultants, accountmanagers, maar ook recruiters, inkopers en trainers.


Meer voorbeelden om voor een sales training op maat te kiezen:

 • Je wilt open en ontspannen sales en commerciële gesprekken durven en kunnen voeren.
 • Je wilt meer inzicht in je eigen gedrag, drijfveren en belemmeringen om deze te kunnen toepassen in de praktijk.
 • Je wilt je helicopterview ontwikkelen om zo effectievere gesprekken voeren.
 • Je wilt weten hoe je (meer) commerciële kansen creëert.
 • Je wilt leren omgaan met verwachtingen en belangen.
 • Je streeft naar duurzamere, succesvolle relaties en samenwerkingen.
Leerdoelen bereiken met de training Effectief Communiceren

Zo bereiken we de leerdoelen

Remarcable trainingen kiest bewust voor in-company maatwerktrainingen en zet hierbij een coachende trainingsstijl in. Bij ons geen standaard programma’s. Het leren van nu vraagt juist om een flexibele en behoeftegerichte aanpak. Daarom bespreken we samen eerst wat er speelt en wat er nodig is. Vervolgens maken we een praktisch actieplan naar de leer- en ontwikkeldoelen. De ontwikkelde maatwerktraining vormt een basis. Afhankelijk van de inzichten, behoeften en inbreng van de deelnemers, ontwikkelt het programma zich verder gedurende de training. Een flexibele aanpak met wezenlijk resultaat. Onze leermethode is verfrissend en succesvol, zonder de fun factor uit het oog te verliezen. Want leren is leuk!Wil je extra borging of ga je liever voor een individueel traject? Kies dan voor (extra) coaching.

Creëer jij kansen of ben je aan het voorkomen?

Wie is je trainer? 

Trainer Marc van Katwijk

De trainer

Marc van Katwijk, communicatie, sales en management trainer, coach, luister-expert en auteur van de boeken Commercieel Luisteren en Overtuigend Luisteren. Sinds 2005 geeft hij trainingen bij uiteenlopende bedrijven op het gebied van communicatie, sales, leidinggeven, teamontwikkeling en train the trainer trainingen.

Marc: “Ik word vaak gevraagd door en werk veel samen met jonge MKB-bedrijven. Bedrijven die langzaamaan uit hun jasje beginnen te groeien en op zoek zijn naar manieren om hun medewerkers voor deze groei en professionalisering klaar te maken. Samen kijken we wat er nodig is. Daarna wordt er een maatwerktraining ontwikkeld. Deze is resultaatgericht en dient als een basis. De training zelf ontwikkelt zich nog verder gedurende de het trainingstraject, afhankelijk van de behoeften en inzichten van de deelnemers. Ik heb gemerkt dat deze flexibele methode het meeste effect levert. Deelnemers waarderen het maatwerk, de eyeopeners en praktische oefeningen. Omdat we mensen bewust maken van een helpende mindset, ontwikkelen ze vertrouwen.  Doordat er minder beperkende gedachten zijn, leren deelnemers makkelijker en veel sneller. Ze hebben er ook echt plezier in. Je ziet mensen echt groeien!”
2-daagse training effectief communiceren voor leidinggevenden en managers

Waarom kiezen voor de incompany maatwerktrainingen van Remarcable trainingen

 • Trainingen worden afgestemd op de leerdoelen van de deelnemers en de behoeften van de organisatie.
 • Trainingen worden, na een uitgebreide intake, tailormade ontwikkeld.

  Maatwerk betekent ook de mogelijkheid om verschillende trainingen en/of thema’s te combineren.

 • Geen standaard programma’s. Tijdens een training komen we snel tot de kern. Dit bepaalt het uiteindelijke programma.

  Kleine groepen. Je kunt rekenen op een optimaal leereffect met ruimte voor persoonlijke situaties en/of doelen.

 • Door eigen praktijkvoorbeelden zijn deelnemers meer betrokken waardoor ze effectiever leren dan bij een open training.

 • Alle deelnemers leren van en met elkaar en zijn daarna klaar om met de verkregen inzichten en kennis succesvol in de praktijk toe te passen.

  Incompany trainingen hebben een positief effect op de onderlinge band en algehele samenwerking.

 • Trainingslocatie naar keuze, binnen of buiten de organisatie.

 • De investering per deelnemer zijn lager in vergelijking met individuele deelname aan open trainingen.

Wij werken samen met