Management trainingen op maat

Management trainingen op maat| incompany

Verdiepende communicatietrainingen volledig afgestemd

op de leerbehoeften van de deelnemers

Deze Training Effectief Communiceren is er voor managers en leidinggevenden

Verwacht jij te veel van jezelf of te weinig van je medewerkers?

Als leidinggevende ben je elke dag bezig met het vormen en coachen van jouw medewerkers. Per slot van rekening zijn er organisatiedoelstellingen te realiseren. Dat kun je op verschillende manieren doen. Hoe doe jij dat? En vraag jij je ook weleens af of het effectiever en leuker kan? Je steekt tenslotte veel energie in het aansturen van je team, terwijl je ook nog zo veel andere dingen te doen hebt. Hoe komt het dan dat jij telkens weer brandjes aan het blussen bent? Waarom toont je team zo weinig zelfstandigheid, je boodschap was toch duidelijk?


Te gek dat je jezelf dit soort vragen stelt! Het is de eerste stap naar effectief en inspirerend leiderschap. Je bewust worden van je blinde vlekken is soms confronterend maar tegelijkertijd noodzakelijk als je jezelf wilt ontwikkelen. We helpen je daar graag bij.

2005

Het jaar van oprichting

7.700+

Professionals getraind

9,4

Het cijfer waarmee klanten ons waarderen

Management trainingen op maat

De praktijkgerichte management trainingen worden volledig op maat gemaakt en passen binnen de context en ontwikkelingen van jouw organisatie. Onze trainingen zijn actueel met relevante onderwerpen uit jouw dagelijkse praktijk.We beginnen met bewustwording. Je wordt je bewust van jouw stijl van leidinggeven en ontdekt hoe jouw drijfveren en denkpatronen je leidinggeven kunnen beïnvloeden. We doen dit op een doortastende, positief confronterende manier. Zo komen we snel tot de kern. Soms al binnen 10 minuten! Afhankelijk van de inzichten en leerbehoeften, ontwikkelt de training zich verder.

Via interactie, relevante voorbeelden, oefeningen en persoonlijke feedback komen we tot waardevolle inzichten en ervaringen. Situationeel en coachend leidinggeven, overtuigend luisteren, feedback geven, kunnen en durven loslaten zijn thema’s die zoal aan bod kunnen komen. En natuurlijk wil je na de training direct alle nieuwe inzichten en vaardigheden toepassen in jouw praktijk. Geen zorgen, door onze persoonlijke aandacht en praktische ondersteuning gaat je dit zeker lukken!


Heb je naast management nog andere vraagstukken of leerbehoeften?

Laat het ons weten, want combinaties van trainingen behoren vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Dat is juist het mooie aan onze maatwerktrainingen!

Ik heb al tig trainingen achter de rug en ik kan rustig zeggen dat de driedaagse training van Marc de training is waar ik het meeste aan heb gehad. Marc pakt het precies goed aan; theorie/praktijk ratio, de manier van vertellen, de kennis, genoeg pauzes, alles klopte.
Young Capital
Deze Training Effectief Communiceren is er voor managers en leidinggevenden

Voor wie zijn deze trainingen

Onze management maatwerktrainingen zijn geschikt voor iedereen die wil groeien in zijn leiderschap en via inzichten vaardigheden wil ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan leidinggevenden, managers, team- of projectleiders.


Voorbeelden om voor een management training op maat te kiezen:

 • Je wilt inzicht krijgen in je leiderschapsvaardigheden, patronen en ontwikkelpunten.
 • Je wilt leren over de verschillende leiderschapsstijlen en weten wanneer je welke stijl het beste toepast.
 • Altijd maar brandjes blussen is iets waar je vanaf wilt.
 • Je bent van plan om meer coachend leiding te gaan geven.
 • Je vindt het belangrijk een visie succesvol en overtuigend over te brengen en medewerkers te inspireren.
 • Je wilt je team ontwikkelen en succesvol positioneren.
 • Je streeft naar meer verbinding, vertrouwen en draagvlak.
 • Je wilt motiverende gesprekstechnieken ontwikkelen.
Leerdoelen bereiken met de training Effectief Communiceren

Zo bereiken we de leerdoelen

Remarcable trainingen kiest bewust voor in-company maatwerktrainingen en zet hierbij een coachende trainingsstijl in. Bij ons geen standaard programma’s. Het leren van nu vraagt juist om een flexibele en behoeftegerichte aanpak. Daarom bespreken we samen eerst wat er speelt en wat er nodig is. Vervolgens maken we een praktisch actieplan naar de leer- en ontwikkeldoelen. De ontwikkelde maatwerktraining vormt een basis. Afhankelijk van de inzichten, behoeften en inbreng van de deelnemers, ontwikkelt het programma zich verder gedurende de training. Een flexibele aanpak met wezenlijk resultaat. Onze leermethode is verfrissend en succesvol, zonder de fun factor uit het oog te verliezen. Want leren is leuk!Wil je extra borging of liever voor een individueel traject? Kies dan voor (extra) coaching.

Ben jij je bewust van je blinde vlek?

Wie is je trainer? 

Marc van Katwijk

De trainer

Marc van Katwijk, communicatie, sales en management trainer, coach, luister-expert en auteur van de boeken Commercieel Luisteren en Overtuigend Luisteren. Sinds 2005 geeft hij trainingen bij uiteenlopende bedrijven op het gebied van communicatie, sales, leidinggeven, teamontwikkeling en train the trainer trainingen.

Marc: “Ik word vaak gevraagd door en werk veel samen met jonge MKB-bedrijven. Bedrijven die langzaamaan uit hun jasje beginnen te groeien en op zoek zijn naar manieren om hun medewerkers voor deze groei en professionalisering klaar te maken. Samen kijken we wat er nodig is. Daarna wordt er een maatwerktraining ontwikkeld. Deze is resultaatgericht en dient als een basis. De training zelf ontwikkelt zich nog verder gedurende de het trainingstraject, afhankelijk van de behoeften en inzichten van de deelnemers. Ik heb gemerkt dat deze flexibele methode het meeste effect levert. Deelnemers waarderen het maatwerk, de eyeopeners en praktische oefeningen. Omdat we mensen bewust maken van een helpende mindset, ontwikkelen ze vertrouwen.  Doordat er minder beperkende gedachten zijn, leren deelnemers makkelijker en veel sneller. Ze hebben er ook echt plezier in. Je ziet mensen echt groeien!”
2-daagse training effectief communiceren voor leidinggevenden en managers

Waarom kiezen voor de incompany maatwerktrainingen van Remarcable trainingen

 • Trainingen worden afgestemd op de leerdoelen van de deelnemers en de behoeften van de organisatie. 
 • Trainingen worden, na een uitgebreide intake, tailormade ontwikkeld.
 • Maatwerk betekent ook de mogelijkheid om verschillende trainingen en/of thema’s te combineren.
 • Geen standaard programma’s. Tijdens een training komen we snel tot de kern. Dit bepaalt het uiteindelijke programma. 
 • Kleine groepen. Je kunt rekenen op een optimaal leereffect met ruimte voor persoonlijke situaties en/of doelen.
 • Door eigen praktijkvoorbeelden zijn deelnemers meer betrokken waardoor ze effectiever leren dan bij een open training.
 • Alle deelnemers leren van en met elkaar en zijn daarna klaar om met de verkregen inzichten en kennis succesvol in de praktijk toe te passen. 
 • Incompany trainingen hebben een positief effect op de onderlinge band en algehele samenwerking. 
 • Trainingslocatie naar keuze, binnen of buiten de organisatie.
 • De investering per deelnemer zijn lager in vergelijking met individuele deelname aan open trainingen.

Wij werken samen met