Inschrijvingsformulier

Open Trainingen

Schrijf je in


Ben jij klaar om de training adviserend verkopen te volgen?

Leuk! 

Ik, Marc van Katwijk, kijk ernaar uit om samen met jou, jouw verkoopvaardigheden te verbeteren. Natuurlijk helemaal afgestemd op jouw unieke eigenschappen en wensen. Samen met nog 5 anderen starten we binnenkort een de actieve sessies, verdeeld over 2 dagen, waardoor je jezelf als leider nog beter leert kennen. En natuurlijk..., hoe je anderen enthousiasmeert om nog beter te presteren.


Ben jij er klaar voor? Schrijf je nu in en binnen 24 uur nemen wij contact met je op om de inschrijving definitief te bevestigen. 

SCHRIJF JE IN

Training Adviserend Verkopen| € 895,- (excl. btw) p.p.

Neem deel aan de training 'adviserend verkopen'. Selecteer de gewenste datum en (indien mogelijk) locatie. Vul jouw gegevens in en klik op verzenden. Na ontvangst van jouw inschrijving sturen we je binnen 24 uur de bevestiging en betaallink.


Voor aanvang van de training nemen we nog telefonisch contact op om de leerdoelen met je door te nemen. Vragen? Bel  0172-470808 of mail naar info@remarcable-trainingen.nl


[gravityforms id="9" title="false"]

Wat deelnemers zeggen over deze training

Ongelofelijk hoe snel Marc mee kan bewegen in de training en zorgen dat de pijnpunten eruit worden gehaald

 

Karlijn Breuer -

YoungCapital

Deze training is een aanrader voor iedereen! Praktische training met goede aansluiting op de specifieke behoefte

Wilbert Kooijman -

Detailresult

Top training! Ik kreeg de spiegel voor, ontdekte mijn valkuilen en leerde meteen hoe ik betere gesprekken kan voeren!

Marjan B. 

Yes! Kinderopvang

Daarom kiezen voor Remarcable Trainingen

Remarcable Trainingen leunt op meer dan 15 jaar trainingservaring aan professionals van grote organisaties tot kleinere MKB ondernemingen. Niet alleen weten wij heel goed hoe bedrijfsprocessen en -culturen zich verhouden, maar ook waar leidinggevenden, managers, projectgroepleden en HR medewerkers binnen dit soort organisaties mee te maken hebben. We kennen de structuren, machtsverhoudingen en de werkdruk die ermee gepaard gaat. Met deze kennis en ervaring kunnen wij medewerkers precies datgene geven waar ze behoefte aan hebben. En sterker nog, een communicatietraining verzorgen die zich in de praktijk ruimschoots heeft bewezen