€ 9,95
GRATIS

Commercieel luisteren (e-book)

Over oenen, kampioenen en strandballen

Marc van Katwijk is trainer en businesscoach. In zijn trainingspraktijk ontmoet Marc dagelijks experts die als een berg op zien tegen commerciële gesprekken.


De spanning ontstaat meestal door gedachtes als ‘Ik wil voorkomen dat ik als een stofzuigerverkoper over kom…’ of ‘Ik wil voorkomen dat ik de opdracht niet scoor…’.

Veel experts die dit herkennen zoeken naar een praktische en effectieve oplossing om van dit ongemakkelijke gevoel af te komen.

Management e-books

Ook als hardcover beschikbaar

De boeken Commercieel luisteren en Overtuigend luisteren zijn er ook als hardcover. Lees je in plaats van digitaal liever de hardcover variant? Bestel ze op bol.com.

"Als je jezelf bewust wordt en eenvoudig traint in een creërende manier van denken en doen, dan verander je daarmee jouw resultaten. En dat gaat veel verder dan de deal alleen"

Eenvoudig toe te passen in de praktijk

Marc heeft zijn ervaring met commerciële gesprekken gebundeld in een eigen boek ‘Commercieel luisteren’. Het is een boek voor professionals en experts van wie verwacht wordt dat zij ook advies- en salesgesprekken voeren. Dit deel van de functie vraagt om andere inzichten en vaardigheden dan meestal in het eigen vakgebied ontwikkeld zijn. Met de inzichten uit dit boek zijn deze vrij eenvoudig toe te passen in de praktijk.

Succes onvermijdelijk

Dit boek beschrijft op praktische, vlotte en verhelderende wijze de essentiële inzichten en toepassingen om opdrachten gegund te krijgen en langdurige samenwerking met jouw klanten aan te gaan. Jouw sales- en adviesgesprekken gaan veel relaxter en worden leuker om te doen. Succes is dan onvermijdelijk.

Recensies

Ik ken van Marc van Katwijk als succesvol business coach. In dit boek komt zijn talent als empathische verteller naar voren. Overtuigend Luisteren is een page turner.

Roos Tabak - Commercial Director Young Capital

Lekker leesbaar en door de tips en korte oefeningen ervaar ik direct effect. Overtuigen begint voortaan met luisteren, in mijn werk met young professionals en privé. Een aanrader!

Matthijs Hamster - ondernemer en oprichter
Overtuigend Luisteren is een management boek voor op het nachtkastje

Astrid Oudegeest - Principal Relationship Manager Nationale Borg