Leiderschap & Management Trainingen |Incompany

Maatwerktrainingen voor leidinggevenden

Incompany management trainingen voor leidinggevenden

Incompany trainingen op maat voor managers en leidinggevenden

Volg met meerdere managers uit jouw organisatie onze incompany training Leiderschap & Management. Deze op maat trainingen sluiten naadloos op de eigen unieke bedrijfscultuur en worden middels een intake afgestemd op de corporate, maar ook individuele leerwensen. 


Leer de belangrijkste leiderschap- en coachvaardigheden die jou in staat stellen het maximale uit je medewerkers en je team te halen. Meer weten? Neem contact op.

Maatwerk binnen maatwerk

De ontwikkeling en uitvoering van al onze Incompany managementtrainingen zijn afgestemd op de eigen organisatiecultuur en -doelstellingen, maar met aandacht voor individuele leervragen van deelnemers.


In teamverband met aandacht voor individuele leervragen

Elke training is op het individuele lijf geschreven omdat we veel concrete en persoonlijke feedback geven. We gebruiken groepsdynamiek en ervaringen van deelnemers.


Incompany of online

Onze Incompany managementtrainingen worden op locatie en/of online gegeven.

Onderscheidend

Onze trainingstrajecten zijn impactvoller en korter dan gemiddeld. In minder tijd bereiken wij meer omdat wij in het bijzonder trainen op de mindset.


Samen verantwoordelijk

Met de opleidingen-verantwoordelijke en leidinggevende kiezen we voor, tijdens én na de training voor de meest praktische vorm om de trainingsresultaten te borgen.


Hoog rendement 

Remarcable trainingen is realistisch en wij geloven in: Beter kleine stapjes wel doen, dan grote nog niet. Daar gaan we elke training voor en dat ervaren deelnemers als inspirerend.

7500+
Professionals getraind en gecoacht
9,4 

Klantbeoordeling

15 jaar
Praktijk ervaring in alle branches
Training inspirerend leidinggeven incompany

Hoe laat je medewerkers boven zichzelf uitstijgen?

Je hebt een leidinggevende functie. Daarom zijn zelfkennis en mensenkennis de belangrijkste voorwaarden om effectief en motiverend leiding te kunnen geven. Wat motiveert collega’s om boven zichzelf uit te stijgen? Ieder mens wil zijn werk goed doen, erkenning krijgen en beter worden. Leer daarom de belangrijkste leiderschap- en coachvaardigheden die jou in staat stellen het maximale uit je medewerkers en je team te halen.
Management trainingen op maat

Sta aan de basis van verdere (team) ontwikkeling

Geef je team spirit en vertrouwen door een heldere visie uit te dragen. Werk aan jouw ideale team en welke rol binnen de organisatie willen jullie vervullen? Stel heldere doelen en bepaal samen de route naar jullie succes. Bied heldere kaders, geef duidelijk en stimulerende feedback, help keuzes maken en doelen te verkleinen. Faciliteer je team en benut het potentieel van je medewerkers. Zit groei niet in de weg, maar bied perspectief en ontwikkel hiervoor je eigen stijl.
Word een inspirerende leidinggevende

Word een inspirerende leidinggevende

Je bent manager of teamleider en bent vooral nog bezig met allerlei operationele zaken. Je tijd aandacht gaat uit naar brandjes blussen, terwijl je ambitieuze plannen met je team hebt. Ontdek hoe jij je laat verleiden om steeds taken te controleren, i.p.v. te inspireren en motiveren tot meer pro-activiteit en 'eigenaarschap' van je collega's. Doorbreek deze ongewenste patronen en werk aan je leiderschaps-skills.

Als je jezelf niet kunt leiden, hoe moet je anderen dan leiden?

Voorbeelden van InCompany trainingen

Overtuigend luisteren

Hoe kun je als teamlead communiceren met impact en je collega’s laten groeien in hun rol?

Teamcoaching

Hoe inspireer je jouw team in klantgericht denken en handelen?

Personeelsgesprekken voeren

Hoe kunnen Supermarktmanagers motiverende ontwikkelgesprekken voeren met hun medewerkers?

Coachen

HR adviseurs moeten in staat zijn om trainees en medewerkers in ontwikkeltrajecten inzicht te geven en te kunnen sparren over issues uit de dagelijkse praktijk

Leidinggeven aan professionals

Hoe kunnen drukbezette Account Directors die op hoog niveau functioneren, meer tijd maken en impact hebben op groei en ontwikkeling van zelfstandig functionerende Account Managers?

Situationeel leidinggeven

Lokatie managers leren informeel leiding geven, feedback geven, plannen en delegeren

Ervaringen

Ik heb al tig trainingen achter de rug en ik kan rustig zeggen dat de driedaagse training van Marc de training is waar ik het meeste aan heb gehad. Marc pakt het precies goed aan; theorie/praktijk ratio, de manier van vertellen, de kennis, genoeg pauzes, alles klopte.

Young Capital

Marc geeft je duidelijke handvaten en inzichten die in de praktijk heel goed toe te passen zijn! Bedankt voor deze enorm leerzame dagen!

YoungCapital

Mark heeft mij veel inzichten gegeven in mijn eigen manier van communiceren. Door zijn praktische tips merkte ik heel snel al verbetering in mijn overall communicatie! Daarnaast vond ik het heel prettig dat Mark geen 'standaard training' gaf, maar heeft gekeken waar de behoefte lag in de groep en hierop geanticipeerd. 

Melanie Kamp

Leerzame training door zeer deskundige trainer in prettige, ontspannen sfeer

YES Kinderopvang

Wil je graag sparren over leiderschapsontwikkeling en managementvaardigheden binnen jouw organisatie?

arrow_drop_up arrow_drop_down