Samen met Remarcable partners

Bij grotere trajecten of specifieke vragen wordt samengewerkt met partners die dezelfde visie op leren en ontwikkelen hebben en de Remarcable stijl in de vingers hebben. Iedere partner heeft daarnaast zijn/haar eigen expertise, waardoor we elkaar versterken en op verschillende gebieden de beste kwaliteit en maatwerk kunnen leveren.

Onze partners

Martijn Schouten

Trainer - coach

Martijn werkt ruim 15 jaar als trainer, coach en adviseur. Martijn’s passie is mensen en organisaties verder te helpen. Hij is oprecht betrokken en geïnteresseerd in mensen. En als professional is hij in het bijzonder gefascineerd door drijfveren, keuzes en gedrag van mensen in werksituaties. Hij combineert dat met een zakelijke doelgerichtheid om de resultaten van teams en organisaties verder te verbeteren. Of het nu gaat om de beïnvloeding van menselijk gedrag of de ontwikkeling van teams. Een onderscheidend vermogen van Martijn is mensen te inspireren met vragen stellen en doorvragen om meer rendement te halen uit hun communicatie en klantgesprekken

Pieter de Jager

Trainings-acteur

Een goede dag betekent voor mij, dat het die dag gelukt is om deelnemers uit de training concrete vaardigheden en inzichten mee te geven die ze meteen kunnen gebruiken in hun dagelijkse praktijk. Dat maakt het werken leuker, effectiever en je wordt er ook nog gelukkiger van! Ik doe dit door mijn vak als trainingsacteur in te zetten via een serieuze, doelgerichte en humoristische aanpak. Ik doe dit werk ruim 20 jaar met een nog steeds groeiend enthousiasme

Shirley Legdeur

Trainer - coach

Shirley is een senior teamtrainer en coach die met veel energie op doortastende wijze werkt. Gedreven door nieuwsgierigheid, confronterend waar nodig en gericht op resultaat.

Zij gelooft in sterke teams die continue leren in een veranderende omgeving als de basis voor een succesvolle lerende organisatie.  

Haar kracht is om in korte tijd een goede en veilige sfeer neer te zetten en in te spelen op de wensen van de organisatie als geheel. De input van de deelnemers koppelt zij aan het doel van de training. Aan de hand hiervan helpt zij hen in het vinden van oplossingen. Shirley daagt hen uit in het nemen van eigen verantwoordelijkheid, het zoeken naar kansen om de samenwerking te verbeteren intern en extern en het maken van een concreet actieplan hierbij. Haar werkwijze is praktisch, concreet en altijd vanuit plezier.

Anna Huisman

Trainer - coach

Anna Huisman is als organisatie-coach en trainer gericht op het versterken van het zelfsturend en probleemoplossend vermogen van organisaties, teams en management.

Met afwisselende en dynamische trainingen, gericht op de praktijk van de deelnemers, inspireert zij deelnemers om door een andere bril te kijken. Hierdoor wordt het makkelijker om vaardigheden te ontwikkelen en concrete resultaten te bereiken. Deze andere bril komt voort uit het gedachtegoed van Systemisch Transitie Management, Appriciative Inquiry (Waarderend Onderzoeken) en NLP.

Motto: niet uit je talenten blijkt wie je bent, maar uit de keuzes die je maakt (bron: Harry Potter)

Ronald Driehuis

Trainer - coach

Ronald helpt mensen, teams en organisaties groeien, ontwikkelen en professionaliseren en hij begeleidt ze met aandacht en betrokkenheid door deze veranderingen. Dit doet hij door vanuit oprechte nieuwsgierigheid te luisteren en vragen te stellen, perspectief te veranderen en kennis, inzichten en vaardigheden te vergroten. Ronald is enthousiast, energiek en weet een fijne sfeer te creëren. En daarnaast heeft hij een pragmatische en oplossingsgerichte instelling en een waarderende kijk, wat betekent dat hij ook graag benadrukt wat al wel goed gaat. Tot slot is Ronald een echte “verbinder”. 

Kim Huijzendveld

Office manager

Kim werkt sinds 2015 als office-manager bij Remarcable trainingen.  
Zij neemt bij Remarcable trainingen werk uit handen, zodat de organisatie achter de schermen en afstemming met klanten goed verloopt. De trainers en coaches kunnen zich zo het beste richten op de dingen waar zij goed in zijn. Wie met Kim samenwerkt kan er blindelings vanuit gaan dat alles goed geregeld wordt. Dát is haar belangrijkste drive, daar haalt zij plezier uit!