€ 9,95
GRATIS

Overtuigend luisteren (e-book)

Verdienen door begrijpen


Het boek Overtuigend luisteren is er ook als e-book. Nadat je het boek hebt besteld en gedownload kun direct starten met lezen. Geschikt voor elke e-reader.


Overtuigend Luisteren is geschreven voor consultants, onderhandelaars, managers, - young - professionals en voor iedereen die aan zijn of haar overtuigingskracht wil werken. Echt kunnen luisteren naar de ander is een kwestie van inzicht en training. Inzicht creëert bewustwording en mogelijkheden. Met training bouw je stapsgewijs aan een nog beter resultaat.

Management e-books

Ook als hardcover beschikbaar

De boeken Overtuigend luisteren en Commercieel luisteren zijn er ook als hardcover. Lees je in plaats van digitaal liever de hardcover variant? Bestel ze op bol.com.

"Overtuigen is begrijpen w​​​​at de ander nodig heeft om met vertrouwen 'ja' te zeggen"

Luisteren 

Luisteren leidt tot begrijpen, begrip brengt ons verder". De overtuigende luisteraar krijgt zomaar een schat aan informatie en inzichten. Wil je verdienen door te begrijpen? Werk aan je luistervaardigheden. Verbeter je communicatieve inzichten en je beïnvloedingstijl. Leer over de kleuren van de strandbal. Overtuigend Luisteren is geschreven voor consultants, onderhandelaars, managers, – young – professionals en voor iedereen die aan zijn of haar overtuigingskracht wil werken. Werkelijk kunnen luisteren naar de ander is een kwestie van inzicht en training. Inzicht creëert bewustwording en mogelijkheden. Met training bouw je stapsgewijs aan een nog beter resultaat.

Begrijpen

Begrijpen helpt jou je doel te bereiken. Je bent dan immers beter in staat te horen wat de ander nodig heeft om ‘ja’ te zeggen. Begrijpen zorgt dat je begrip verdient. Wie iets nieuws begrijpt, komt verder.

Recensies

Ik ken van Marc van Katwijk als succesvol business coach. In dit boek komt zijn talent als empathische verteller naar voren. Overtuigend Luisteren is een page turner.

Roos Tabak - Commercial Director Young Capital

Lekker leesbaar en door de tips en korte oefeningen ervaar ik direct effect. Overtuigen begint voortaan met luisteren, in mijn werk met young professionals en privé. Een aanrader!

Matthijs Hamster - ondernemer en oprichter
Overtuigend Luisteren is een management boek voor op het nachtkastje

Astrid Oudegeest - Principal Relationship Manager Nationale Borg