Verkooptrainingen | InCompany & Op maat

Leer ontspannen en zelfverzekerd verkoopgesprekken voeren 

Incompany verkooptraining voor salesprofessionales

Verkooptraining in teamverband

Behaal als team meer resultaat. Op maat. En met aandacht voor individuele leerdoelen. Met onze Incompany verkooptrainingen leer je hoe je ontspannen en met meer zelfvertrouwen verkoopgespreken voert. Word een gelijkwaardige gesprekspartner en bouw aan  duurzame klantrelaties. Integer en betrouwbaar.


Geen slaapverwekkende PowerPointpresentaties, maar vooral samen oefenen, doen en veel persoonlijke feedback! Deze praktische workshop zorgt ervoor dat je minder effectieve patronen en belemmerende gedachtes herkent en verandert, waardoor je meer ontspannen en zelfverzekerd gaat verkopen. Meer weten? Ontvang vrijblijvend onze offerte.

Maatwerk binnen maatwerk

De ontwikkeling en uitvoering van al onze Incompany verkooptrainingen zijn afgestemd op de eigen organisatiecultuur en -doelstellingen, maar met aandacht voor individuele leervragen van deelnemers.


In teamverband met aandacht voor individuele leervragen

Elke training is op het individuele lijf geschreven omdat we veel concrete en persoonlijke feedback geven. We gebruiken groepsdynamiek en ervaringen van deelnemers.


Incompany of online

Onze Incompany verkooptrainingen worden op locatie en/of online gegeven. Desgewenst denken wij graag mee over inspirerende locaties.

Unieke trainingsstijl

Onze interactieve workshops zijn impactvoller en korter dan gemiddeld. In minder tijd bereiken wij meer omdat wij in het bijzonder trainen op de mindset. Dit noemen wij 'De Remarcable trainingsstijl'.


Samen verantwoordelijk


Met de opleidingen-verantwoordelijke en leidinggevende kiezen we voor, tijdens én na de training voor de meest praktische vorm om de trainingsresultaten te borgen.Hoog rendement 

Remarcable trainingen is realistisch en wij geloven in: Beter kleine stapjes wel doen, dan grote nog niet. Wij zoeken de kleine verbeteringen die zorgen voor meer persoonlijke effectiviteit. Daar gaan we elke training voor en dat ervaren deelnemers als inspirerend.7500+
Professionals getraind en gecoacht
9,4 

Klantbeoordeling

15 jaar
Praktijk ervaring in alle branches
Aanbieding boek over verkopen

WINTERAANBIEDING

Het boek dat verlichting brengt gedurende de donkere dagen...


Nu tijdelijk het e-book 'Commercieel luisteren' van Marc van Katwijk + de complete online verkooptraining voor slechts € 75,-.
(normale prijs € 225,-) 

Commercieel luisteren boek aanbieding
Haal meer uit je verkoopgesprekken

Haal je niet alles uit je verkoopgesprekken?

Je bent een expert in jouw vakgebied en voert regelmatig commerciële gesprekken. Soms merk je dat je minder grip op het gesprek hebt of zelf niet helemaal lekker uit de verf komt. Je bent vooral hard aan het werk en komt niet in een constructieve dialoog met je klant. Achteraf realiseer je dat er nog veel vragen onbeantwoord zijn en je twijfelt aan je geloofwaardigheid. Dan is het tijd om flow in je salesgesprekken te krijgen en te werken aan je verkoopkwaliteiten
Leer commercieel luisteren tijdens verkoopgesprekken

Hoe onderscheid jij je?

Word de zelfbewuste man of vrouw die zich gelijkwaardig opstelt, kritische vragen durft te stellen en een concreet advies geeft. Leer commercieel luisteren, kijk over de deal heen en bouw aan constructieve klantrelaties.


Voeg waarde toe door jouw persoonlijke betrokkenheid bij de behoeftes, zorgen, ambities en verwachtingen van je klant. Breng deze vraag achter de vraag goed in kaart zodat je een goed en passend advies kunt geven.

Kosten incompany verkooptraining

Al onze incompany trainingen zijn maatwerk waardoor kosten verschillen. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van onder meer:


  • Afstemming en ontwikkelen programma
  • Aantal benodigde dagdelen
  • Intakegesprekken of intake formulier
  • Gewenste follow-up en borging
  • Extra interventies zoals trainingsacteur, boksen, DISC, gaming

Ben je benieuwd naar de definitieve kosten? We maken graag een op maat prijsvoorstel. Neem contact met ons op om de leerdoelen samen door te spreken.


Meer dan alleen een incompany training

Onze incompany trainingen zijn pas geslaagd wanneer het zich vertaalt naar zichtbaar resultaat. Om dit te realiseren hebben we een uitgebreid programma opgesteld met extra ondersteuning. Niet alleen gedurende de workshop. Maar ook erna.


Extra's:


  • E-learning mogelijkheden
  • Contactmomenten voor, tijdens en na de training
  • Individuele begeleiding & coaching


Leer ontspannen verkopen waardoor je salesgesprekken leuker worden

Word een zelfbewuste sales-professional

Werk aan zelfkennis en verkoopvaardigheden. Herken je vaste patronen, je valkuilen en ontdek belemmerende overtuigingen. Zoek de veiligheid niet in je kennis en product, maar stel je open, eerlijk en nieuwsgierig op. Met een open mind hoor je meer, ontdek je meer en worden je salesgesprekken leuker voor je klant.
Remarcable trainingen voor managers en leidinggevenden

Daarom kies je voor onze incompany verkooptraining

Remarcable Trainingen heeft meer dan 15 jaar trainingservaring in management & verkooptrainingen. Trainingen die worden gegeven aan professionals van grote organisaties tot kleinere MKB ondernemingen.


Niet alleen weten wij heel goed hoe bedrijfsprocessen en -culturen zich verhouden, maar ook waar leidinggevenden, managers, projectgroepleden en HR medewerkers binnen dit soort organisaties mee te maken hebben. We kennen de structuren, machtsverhoudingen en de werkdruk die ermee gepaard gaat. Met deze kennis en ervaring kunnen wij medewerkers precies datgene geven waar ze behoefte aan hebben.

Voorbeelden van InCompany trainingen

Commercieel handelen in een niet-commerciële omgeving

Hoe ga je commercieel kansen herkennen en benutten?

Sales in zakelijke dienstverlening (trainees)

Hoe kunnen trainees gelijkwaardige gesprekken voeren en meer sparren met klanten?

Flow in sales

Hoe kunnen jonge recruiters meer vertrouwen krijgen en impact hebben in hun commerciële gesprekken?

Commercieel luisteren

Hoe effectief omgaan met verschillend klantgedrag en sneller de vraag achter de vraag ontdekken?

Ervaringen

Een salestraining die verder reikt dan sales. Het levert je inzichten op die je als persoon verder kunnen helpen.

Marc creëert een fijne en vertrouwde omgeving. Ik heb de trainingen als prettig, maar vooral enorm leerzaam ervaren.
Duco Bergboer

Ik heb al tig trainingen achter de rug en ik kan rustig zeggen dat de driedaagse training van Marc de training is waar ik het meeste aan heb gehad. Marc pakt het precies goed aan; theorie/praktijk ratio, de manier van vertellen, de kennis, genoeg pauzes, alles klopte

Anoniem

Heel goed! Fijne sales training gehad, gaat erg diep in op de stof maar op een hele fijne manier. Veel afwisseling tussen theorie en leuke oefeningen.

Anoniem - Young Capital

De training van Marc is de beste training die ik heb gehad. De rust waarmee Marc alles brengt, de praktijkvoorbeelden en de manier waarbij hij precies de vinger op de zere plek kan leggen is magistraal. Een mega aanrader voor iedereen, ook die niets met sales te maken hebben

Nino
arrow_drop_up arrow_drop_down