InCompany trainingen

Maatwerk binnen maatwerk

7500+
Professionals getraind en gecoacht
9,4 

Gemiddelde klantbeoordeling

15 jaar
Praktijk ervaring in alle branches

De kracht van een Remarcable InCompany training

Maatwerk binnen maatwerk

De ontwikkeling en uitvoering van al onze InCompany trainingen zijn gebaseerd op individuele leervragen van deelnemers en organisatiecontext. Tijdens onze bijeenkomsten zitten wij ook niet gebakken aan starre trainingsprogramma’s. Maatwerk binnen maatwerk noemen wij dat. Met deze flexibele trainingsstijl worden wij sinds 2005 als voorbeeld gezien op het gebied van verdiepend leren.

Hoog rendement 

Remarcable trainingen is realistisch en wij geloven in: Beter kleine stapjes wel doen, dan grote nog niet. Daar gaan we elke training voor en dat ervaren deelnemers als inspirerend. Met ieder nieuw inzicht en elke getrainde vaardigheid verbeteren deelnemers hun communicatie. Medewerkers zijn effectiever in hun interactie met anderen en daardoor waardevoller voor de organisatie. Het rendement van onze trainingen is waarneembaar en de beoordelingen zijn zeer hoog. Wij scoren gemiddeld een 9,3 en daar zijn wij erg trots op!

Onderscheidend

Wat ons onderscheidt is onze scherpte en opmerkzaamheid waardoor wij in snel tot de kern komen. Onze trainingstrajecten zijn impactvoller en korter dan gemiddeld. In minder tijd bereiken wij meer omdat wij in het bijzonder trainen op de mindset die je nodig hebt om vaardigheden in de praktijk te kunnen en durven inzetten. Het uitdagende moment wanneer voor jou ‘het puntje bij paaltje’ komt. Wij werken met actuele psychologische theorieën en verdiepende inzichten aan zelfbewustzijn. De 6 niveaus van leren gebruiken wij doorlopend als leidraad in al onze trainingen.

Persoonlijke aandacht

Elke bijeenkomst voelt op het lijf geschreven door veel concrete en persoonlijke feedback. Powerpoint wordt niet gebruikt, dat vinden we saai. Wel gebruiken wij groepsdynamiek, de psychologie achter de theorie en ervaringen van deelnemers. Daarmee oefent elke deelnemer continue in meerdere korte en praktische 1 minuut oefeningen.

Samen verantwoordelijk

Samen met de opleidingen-verantwoordelijke en leidinggevende kiezen we voor, tijdens én na de training voor de meest praktische vorm om de trainingsresultaten te borgen. Wij ondersteunen proactief met onze ervaring, kennis en creativiteit. Nieuwe inzichten en vaardigheden worden op deze manier stap voor stap geoefend in de dagelijkse praktijk.

Mond tot mond reclame

Ons commitment, de hoge kwaliteit en uitstekende beoordelingen van opdrachtgevers en deelnemers wordt doorverteld. Dat is de reden dat wij nagenoeg al onze opdrachten via mond-tot-mond reclame krijgen en dat meer dan 90% van de klanten vervolgopdrachten door ons laat uitvoeren. Onze aanpak is al sinds 2005 gericht op zoveel mogelijk gevraagd te worden, in plaats van zoveel mogelijk opdrachten binnen halen. Dat maakt ons succesvol!

Binnen deze thema's ontwikkelen en verzorgen wij maatwerk trainingen

Management - Leiderschap

Wil je jouw leidinggevenden in staat stellen hun soft skills te ontwikkelen en daarmee medewerkers boven zichzelf uit laten stijgen?

Teamontwikkeling met DISC

Wil je collega's met vertrouwen laten samenwerken en communiceren zodat er draagvlak ontstaat voor uitdagende doelen? 

Sales - Adviserend verkopen

Wil je jouw professionals in staat stellen om met vertrouwen langdurige klantrelaties te creëren en verzilveren d.m.v. consultative selling

Maatwerk trainingen

Train de trainer

Wil je jouw trainers een praktische toolbox bieden om programma's met vertrouwen en interactieve werkvormen te verzorgen?

Communicatie met DISC

Wil je jouw medewerkers inzicht geven in de belangrijkste communicatieve inzichten en relaties verbeteren?

1 op 1 Coaching

Wil jij een van je medewerkers ondersteunen in zijn of haar (carrière) ontwikkeling en helpen in persoonlijke en zakelijke effectiviteit?

Wil je graag sparren over de mogelijkheden voor 

jouw InCompany training?